Welkom Catalina!

25/03/2019

Catalina komt ons team versterken.... Welkom!

 

Catalina is houder van een Master in Communicatiewetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel. Ze heeft ervaring opgedaan bij The Institute for European Studies en Cullen International, waarbij ze aan diverse projecten rond thema’s zoals Internet Governance, privacy, migratie en gender diversiteit heeft meegewerkt.

 

Bij Ladder’op ondersteunt ze in haar rol van Commmunicatieverantwoordelijke het team met communicatie, rekrutering van vrijwilligers, fondsenwerving en de algemene coördinerende taken. Samen zetten we ons in voor een inclusieve maatschappij, waarbij kansarme kinderen de nodige onderwijsondersteuning en begeleiding krijgen om de sociale ladder op te klimmen.  

 

Catalina is een dromer van nature, waardoor ze heel wat verbeelding en creatief vermogen bezit. Ze is gepassioneerd door poëzie, filosofie en psychologie. Een affiniteit voor talen is ook wat haar kenmerkt. Haar moedertaal is Roemeens, en ze spreekt tevens Nederlands, Frans, Engels, Russisch, Italiaans en een mondje Duits.

 

Haar motto: Leren is een wederzijds proces, waarbij kinderen en volwassenen elkaars leermeester zijn.